diumenge, 17 d’abril del 2011

Esquerra Unida exigeix a Manolo Vidal que aclarisca urgentment l’estat dels animals del parc de la piscina de Tavernes

Karina Vercher creu que l’estat dels animals és lamentable i li recorda al PP de Tavernes que els animals salvatges i domèstics requereixen atencions de personal especialitzat.
 
Esquerra Unida exigeix a l’Alcalde de Tavernes, Manolo Vidal, que aclarisca urgentment l’estat en què es troben els animals del parc de la piscina ja que, segons la informació d’un grup de defensa d’animals (Asociación para un Trato Ético con los Animales) a la qual han tingut accés, els animals del parc de la piscina pateixen malaties, alimentació inadequada i ocupen un espai que poc té a veure amb el seu hàbitat natural. A més a més, algunes d’estes espècies, com el és el cas del brúfol, són espècies protegides, per la qual cosa, si l’Ajuntament de Tavernes no pren part en l’assumpte, la cosa pot tindre repercussions legals.


Per la seua part, la formació d’esquerres i ecologista considera que el PP de Tavernes ignora els drets dels animals i que els ha pogut més la pressa d’inaugurar un pretés “bioparc” que realitzar un projecte seriós de sensibilització ambiental i valor educatiu, que és el que Esquerra Unida considera que s’hauria de fer al parc de la piscina, però comptant, com és obvi, amb l’assessorament d’experts en ecologia i no necessàriament mantenint animals en captivitat.


En aquest sentit, la candidata d’EUPV, Karina Vercher creu que “l’estat dels animals és lamentable” i li ha recordat al PP de Tavernes que “els animals salvatges i els domèstics requereixen atencions de personal especialitzat” . Per este motiu Esquerra Unida de Tavernes realitzarà un informe en companyia de personal de la SPAMA de la Safor amb la finalitat de buscar solucions a la situació actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada