dijous, 10 de febrer del 2011

Esquerra Unida considera que la falta de pressupostos demostra la incapacitat del PP de Tavernes

Karina Vercher considera impresentable i perjudicial per a l’economia del municipi que en plena crisi econòmica el PP de Tavernes, tot i comptar amb majoria absoluta, no siga capaç de fer els pressupostos a temps.

Esquerra Unida considera que la falta de pressupostos per a l’exercici de 2011 demostra la incapacitat del PP de Tavernes alhora de tirar endavant les tasques de govern més elementals. 

Per a la formació d’esquerres, en plena crisi una part de l’economia de tot municipi depén de la inversió del seu ajuntament com a administració més propera al ciutadà i estes inversions s’han de planificar en el pressupostos anuals que deurien ser aprovats abans de l’inici de cada anualitat. Tant la Generalitat com la resta de municipis importants de la comarca ja han realitzat els seus deures i han aprovat els seus pressupostos per a 2011.

La candidata d’Esquerra Unida, Karina Vercher, s’ha preguntat a què espera l’Ajuntament de Tavernes per a aprovar els pressupostos de 2011. En aquest sentit, ha comentat que “ja que mai tenen en consideració les suggerències dels partits de l’oposició, al menys podrien aclarir-se entre ells i aprovar els pressupostos quan toca fer-ho”. 


Segons Vercher, el fet de no tindre clars els pressupostos per al 2011, pot fer que l’Ajuntament perda subvencions de l’Estat, la Generalitat, la Diputació i la Unió Europea i això “genera incertesa a les empreses que treballen per a l’Ajuntament i farà que s’arrisquen menys a l’hora de contractar gent”.

La candidata d’Esquerra Unida ha expressat que, probablement, es tracta d’una deixadesa calculada per part del PP de Tavernes, ja que així va anunciant i traient en la premsa, d’una en una, les ajudes que concedirà en 2011 a aquelles associacions i entitats a les que els ve de gust ajudar i evita que els veïns puguen fiscalitzar el conjunt. I, a més a més, ha afegit que “també és possible que el retard en aprovar els pressupostos municipals per a 2011 amague retallades en l’ajuda a les famílies”.


A part d’això, Karina Vercher creu que, endarrerint la presentació dels pressupostos, l’alcalde Manolo Vidal i el PP de Tavernes volen evitar que els veïns coneguen algunes preguntes incòmodes, com ara, la quantitat de diners que es dediquen als salaris i les dietes dels regidors de la corporació municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada