divendres, 18 de febrer del 2011

EUPV de Tavernes exigeix que s’incrementen les ajudes per a la retolació en valencià dels comerços

Karina Vercher demana que, en els pressupostos municipals per a 2011, es duplique la partida de 5000 € per a les ajudes a l’activitat comercial en valencià.

Esquerra Unida exigeix a l’Ajuntament de Tavernes que, per a 2011, s’incrementen del 33% al 65% les ajudes per a la retolació en valencià dels comerços de la població i que s’augmente el límit màxim de la subvenció de 300€ a 600€ per beneficiari. En aquest sentit, la candidata d’Esquerra Unida, Karina Vercher, considera que “aquesta mesura contribuiria a promocionar l’ús del valencià i, al mateix temps, seria una xicoteta ajuda per a estimular l’obertura de nous comerços”. Aiximateix, Vercher, demana que es duplique la partida destinada a les ajudes a l’activitat comercial en valencià de 5.000€ a 10.000€ amb la finalitat que “cap sol·licitant es quede fora en el cas que s’esgote la partida”.

La candidata de la formació d’esquerres i ecologista, Karina Vercher, s´ha compromés a què, si el PP de Tavernes, amb majoria absoluta al consistori valler, no inclou aquestes mesures en els pressupostos municipals per al 2011, Esquerra Unida les presentarà com a proposta al programa electoral de la formació i les executarà al mes de juny, després de les eleccions municipals.

Per a acabar, Karina Vercher ha declarat que “animem al PP de Tavernes a mostrar el mateix interés en promocionar el valencià que el que ha mostrat en incrementar els sous dels regidors. De fet, des que el PP governa Tavernes amb majoria absoluta, s’ha esforçat molt més en millorar el sou dels polítics que en invertir en la millora i promoció de la llengua de tots els valencians”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada