diumenge, 23 de gener del 2011

“Manolo Vidal deuria d’escoltar les propostes de l’oposició abans de desqualificar-les”

La candidata d’EUPV, Karina Vercher, li recomana a Manolo Vidal que es prenga una til·la i que escolte les propostes fetes per Esquerra Unida.

La candidata d’Esquerra Unida, Karina Vercher, s’ha mostrat sorpresa per les declaracions fetes per l’Alcalde de Tavernes, Manolo Vidal, a la cadena Cope Onda Naranja en les que diu que, la proposta de la formació d’esquerres i ecologista de fomentar l’ocupació de les parades buides del mercat, “són ganes d’eixir en premsa, però sense dir res”.

En aquest sentit, Karina Vercher ha manifestat que “des d'Esquerra Unida pensem que fomentar i afavorir l’ocupació d’estes parades mitjançant una campaña que done a conéixer l’existència de puestos buits, facilitar que qui les demane tinga una resposta ràpida i impulsar el Mercat Municipal com a centre comercial de primer ordre, és responsabilitat de l’Ajuntament de Tavernes i no entenem perquè el senyor Alcalde ens ha contestat d’esta manera”.

Per a Vercher, les declaracions de Manolo Vidal solament s’entenen perquè no es capaç d’escoltar i perquè no sap encaixar ni crítiques ni suggeriments. És per això que la jove candidata li recomana “que es prenga una til·la i que escolte les propostes que li fem des d’Esquerra Unida”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada