divendres, 28 de gener del 2011

Esquerra Unida es reuneix amb representants dels treballadors de Federico Giner i Tabervall per a impulsar el sector industrial a Tavernes

El coordinador local d’EUPV, Bernardo Jareño, considera que és essencial que Tavernes no quede fora de l’eix mediterrani de comunicacions si vol comptar amb un sector industrial fort que genere riquesa i llocs de treball.

El coordinador local d’EUPV Tavernes i diversos militants de la formació d’esquerres i ecologista s’han reunit les darreres setmanes amb representants dels treballadors de les empreses Federico Giner i Tabervall, dues de les principals empreses del municipi, amb l’objecte de recollir propostes que puguen ajudar a impulsar el sector industrial de Tavernes des de l’àmbit local.

Durant les dos reunions, els representants dels treballadors, del sindicat CCOO, van coincidir en la conveniència de millorar les infraestructures de comunicació de la zona. En aquest sentit, el coordinador local d’EUPV, Bernardo Jareño considera que “és essencial que Tavernes no quede fora de l’eix mediterrani de comunicacions si vol comptar amb un sector industrial fort que genere riquesa i llocs de treball”. Per això, Jareño no entén per quin motiu el PP a les Corts va votar en contra del desdoblament de la via de ferrocarril entre Gandia i València.

Per al coordinador de la formació d’esquerres i ecologista és evident que tant el govern del PSOE a Madrid, com el PP a València han dut a terme una política d’inversions que ha marginat a Tavernes i a la Safor-Valldigna de l’eix europeu de comunicacions i això ho pot pagar molt car el sector industrial de Tavernes.

Per la seva part, la candidata d’Esquerra Unida, Karina Vercher, va expressar als representants dels treballadors el suport d’Esquerra Unida a les centrals sindicals per tal de lluitar contra les retallades dels drets socials en forma d’EREs i d’acomiadaments amb baixes indemnitzacions. “L’actual govern facilita els acomiadaments alhora que es mostra incapaç de lluitar contra l’atur i preten deixar milions de ciutadans sense una jubiliació digna. Cal que els treballadors diguem prou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada