dimecres, 19 de gener del 2011

Esquerra Unida Exigeix a l’Ajuntament de Tavernes que agilitze les adjudicacions de les parades buides del Mercat Municipal

La candidata d’EUPV, Karina Vercher considera necessari que “s’impulse el mercat municipal com a centre de comerç de primer ordre” per a crear llocs de treball i revitalitzar l’activitat comercial i hostelera de Tavernes.

Esquerra Unida exigeix a l’Ajuntament de Tavernes que agilitze les adjudicacions dels “puestos” de venda del Mercat Municipal que encara a dia de hui permaneixen buits. Per a la candidata d’EUPV, Karina Vercher, “el fet d’ocupar les parades que estan buides possibilitaria que el mercat es convertira en un centre de comerç que atrauria més gent i beneficiaria, no sols als venedors del mercat, sinó també a altres comerços i bars situats en esta zona del poble”.
En aquest sentit, Karina Vercher ha apuntat que, a més de puestos d’alimentació, es podria obrir el ventall a la venda d’altre tipus de productes no alimentaris com, per exemple, articles per a la llar, productes de neteja, plantes i flors o complements, ja que d’aquesta manera “els compradors trobarien mes varietat de productes en un mateix lloc i, al mateix temps, facilitaria que altres comerciants sol·licitaren els puestos de venda que queden buits”.

Karina Vercher ha denunciat que l’Ajuntament de Tavernes no facilita, com hauria de fer, que les persones que en estos moments de crisi econòmica volen invertir en Tavernes i generar ocupació puguen aprofitar les parades buides que queden. Per a la candidata de la formació d’esquerres i ecologista,“el fet de no haver conseguit adjudicar encara els puestos buits del mercat, suposa una gran irresponsabilitat per part del PP de Tavernes perquè està dificultant la creació de llocs de treball i la iniciativa emprenedora de nous comerciants”  i ha afegit que “el manteniment del Mercat Municipal el paguem entre tots els veïns de Tavernes i tenir una part del mercat sense ocupar no ens beneficia, perquè les despeses són les mateixes però els ingressos són menors”.

La candidata d’EUPV, Karina Vercher, li recorda a l’alcalde Manolo Vidal, que l’eficiència en la gestió dels recursos públics no hauria de ser un tema partidista i li recorda que a l’igual que Esquerra Unida, el PP de Tavernes va anunciar en el seu programa electoral que impulsarien el mercat municipal com a centre de comerç. Finalment, ha insistit en què “cal que s’espavilen i agilitzen l’ocupació dels puestos de venda perquè, en la situació econòmica actual, s’està perdent l’oportunitat de generar llocs de treball”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada