divendres, 11 de març del 2011

EUPV-Tavernes impulsarà la protecció del barranc del Bolomor com a Paratge Natural Municipal

Karina Vercher anuncia que, si l’Ajuntament de Tavernes no atén la proposta, Esquerra Unida buscarà el suport dels veïns per a tirar endavant la protecció del paratge, que a més, constituirà un dels seus compromisos electorals.

Esquerra Unida presentarà en els pròxims dies a l’Ajuntament de Tavernes la proposta de declarar Paratge Natural Municipal el Barranc del Bolomor atenent als seus especials valors ecològics, geològics, paisatgístics i, sobretot, culturals, ja que en aquest paratge natural es troba el jaciment arqueològic de la Cova del Bolomor, on es localitzen les restes més antigues de l’activitat humana al País Valencià i les primeres evidències d’utilització del foc a la Península Ibèrica.

La candidata de la formació d’esquerres i ecologista, Karina Vercher, ha comentat que és necessari posar en valor els aspectes ecològics, arqueològics i paisatgístics del Barranc del Bolomor i “donar-lo a conéixer, perquè podria ser un recurs que contribuiria a difondre el nostre patrimoni cultural i natural, i al mateix temps, ajudaria a desestacionalitzar l’actual turisme de sol i plaja”.

Finalment, Karina Vercher ha anunciat que, si l’Ajuntament no atén la proposta que presentaran pròximament per registre entrada al consistori, Esquerra Unida es constituirà en entitat promotora d’aquesta mesura de protecció del patrimoni cultural i natural del municipi i iniciarà el procés mitjançant una campanya de recollida de signatures.

2 comentaris:

  1. Això se'n diu aprofitament electoral d'iniciatives semblants d'altres partits ja fetes efectives i anunciades en la proposta de premis de la Valldigna

    ResponElimina
  2. Per favor, especifica més... Quines iniciatives semblants? Quins partits? Em fan gracia eixes critiques genèriques sense especificar res... On està el fundament?

    ResponElimina