diumenge, 6 de març del 2011

Esquerra Unida dóna a conéixer els 5 primers llocs de la candidatura de Tavernes i anuncia que la confecció de la llista està oberta a tots els ciutadans

El coordinador local i nº2 de la candidatura, Bernardo Jareño, anuncia la creació d’un registre de simpatizants que participaran en la redacció del seu programa electoral i ratificaran la candidatura d’Esquerra Unida a Tavernes el proper dia 25 de març.

 

Esquerra Unida ha presentat este dissabte a la Casa de Cultura de Tavernes, a les cinc persones que encapçalaran la seua candidatura a l’Ajuntament de Tavernes. Una candidatura formada, segons la formació d’esquerres, per gent amb experiència en els drets dels treballadors, en l’educació, la planificació territorial i les noves tecnologies que han de ser els punts  bàsics per a conseguir una solució d’esquerres a crisi.

 
Karina Vercher va anunciar que les 5 persones que encapçalaran la llista a proposta del col·lectiu local, “són el nucli de gent que impulsarà la candidatura d’Esquerra Unida, gent del poble que volen ser el cor que impulse la renovació en Tavernes”. Una renovació que la candidata de la formació d’esquerres considera urgent i necessària.

Esquerra Unida va aprofitar aquest acte, per a crear un registre de simpatizants que siguen els que acaben ratificant la candidatura d’Esquerra Unida a Tavernes i participant en la redacció del seu programa electoral. L’objecte segons el coordinador local d’Esquerra Unida, Bernardo Jareño, és sumar per l’esquerra, l’ecologisme i el País per a presentar una candidatura de gent preparada, però sobretot, de gent que no siga professional de la política, gent que visca a Tavernes i que no haja perdut el contacte amb el carrer. “Volem que la nostra candidatura siga la de la gent d’esquerres de Tavernes” va afegir Bernardo Jareño.

Karina Vercher ha finalitzat anunciant que amb l’esforç de tots i el recolzament ciutadà que s’està rebent per part dels ciutadans, l’esquerra de Tavernes estarà millor representada que mai en la candidatura d’Esquerra Unida i ha realitzat una crida als desencantats amb les polítiques antisocials del PSOE i el PP a votar a una llista que representa una sortida d’esquerres a la crisi. 
 
ELS CINC PRIMERS LLOCS DE LA CANDIDATURA

1. Karina Vercher Gonzàlez. 34 anys. Arquitecta. Consultora en urbanisme, planificació territorial i edificació. Professora de Disseny d’Interiors i de Dibuix Tècnic. Membre de la direcció d’AFECOPA.

2. Bernardo Jareño Rodríguez. 52 anys. Mestre d’educació física. Ha estat entrenador de la UD Tavernes i és membre del Centre Excursionista de Tavernes (CETV). Entrenador Nacional de Futbol i Diplomat en Educació Física.

3. Beli Grau Almiñana. 31 anys. Auditora de qualitat de productes agroalimentaris. Enginyera Agrònoma. Especialitzada en disseny de parcs, jardins i zones verdes. Coordinadora de joves d’EUPV a Tavernes.

4. Florencio Belenguer Cucarella. 50 anys. Representant dels treballadors. Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals i president del comité d’empresa de Federico Giner. Membre de l’àrea d’organització del treball de CCOO.

5. Josep Damià Galera Rodríguez. 23 anys. Estudiant de l’últim curs d’Enginyeria Informàtica de Gestió. Responsable de TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) d’Esquerra Unida Safor-Valldigna. Assessor en noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada