dilluns, 3 de gener del 2011

Esquerra Unida proposa que Tavernes cree una empresa pública que gestione el pàrking del passeig

La candidata d’EUPV, Karina Vercher, exigeix al PP de Tavernes que no es “compliquen tant” i que adopten una solució que permeta que la gent de Tavernes recupere els diners que l’Ajuntament haja d’invertir en el pàrking. 

Esquerra Unida proposa a l’Ajuntament de Tavernes la creació d’una empresa pública que s’encarregue de la gestió de l’aparcament del passeig del País Valencià per a poder recuperar així els quasi 2 milions d’euros que l’empresa Parc Campanar li deu a Bancaixa i que, presumiblement, hauran de pagar tots els veïns de Tavernes degut a la forma en la que el PP ha dut l’obra.

Per a la candidata d’EUPV, Karina Vercher, “si l’Ajuntament s’ha estat fent càrrec de les despeses del pàrking per a poder seguir oferint el servei i ara va a assumir el deute amb Bancaixa, no seria lògic que una altra empresa es fera càrrec del parking i s’emportara els beneficis”.

Així mateix ha comentat que “la creació d’una empresa pública no sols permetrà que es puga recuperar la inversió que s’ha fet sinó que també possibilitarà que els beneficis que s’obtinguen es reinvertisquen en millores per a Tavernes” i, a més a més, ha afegit que “podria ser una bona manera de crear llocs de treball per a la gent del poble que actualment es troba a l’atur”.

Finalment, Karina Vercher li ha recomanat a l’alcalde Manolo Vidal i al PP de Tavernes que no es “compliquen tant” buscant empreses que es facen càrrec del pàrking i que adopten una solució que permeta recuperar la inversió que s´ha fet amb la creació d’una empresa pública que s’ocupe de la gestió. Per a Vercher, estaria bé que “en la situació econòmica actual, pensen un poc més en els ciutadans de Tavernes i no ens facen pagar la crisi”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada