dissabte, 11 de setembre del 2010

Primera Marxa per la Vaga

CENTENARS DE GANDIANS S’INFORMEN SOBRE ELS MOTIUS DE
LA VAGA GENERAL DEL DIA 29 AMB LA MARXA PER LA VAGA CONVOCADA PER 
EUPV-LA UNITAT-VERDS
 

Donat l’èxit de la iniciativa, el proper dilluns 13 de Setembre, a les 9:00, Esquerra Unida-la Unitat-Verds realitzarà una “Segona Marxa per la Vaga” que arrancarà davant les oficines del SERVEF.

Esquerra Unida-la Unitat-Verds ha mostrat la seva satisfacció per la bona acollida que ha tingut entre la ciutadania de Gandia la Marxa per la Vaga, que ha organitzat la formació de l’esquerra ecologista amb l’objectiu de donar informació sobre els motius que han dut a convocar una vaga general el proper dia 29 de setembre.

Per al candidat d’Esquerra Unida-La Unitat-Verds, Xavier López, l’èxit de la marxa evidencia el fort descontent que han generat entre la gent de Gandia, les mesures neoliberals que el govern socialista de J.L. Rodríguez Zapatero ha pres per abaratir l’acomiadament dels treballadors i per a retallar el poder adquisitiu dels pensionistes i les ajudes a les mares. A tot això, ara cal sumar la proposta del PSOE d’endarrerir l’edat de jubilació als 67 anys.

Finalment, Esquerra Unida –la Unitat-Verds, ha anunciat que donat l’èxit de la iniciativa, el proper dilluns 13 de Setembre, a les 9:00, es realitzarà una “Segona Marxa per la Vaga” que, en aquesta ocasió, arrancarà davant les oficines del SERVEF.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada