dijous, 9 de setembre del 2010

"Marxa per la vaga"

El proper divendres dia 10 de Setembre, a les 11:30, Esquerra Unida-la Unitat-Verds té previst realitzar una “Marxa per la Vaga” per a informar als ciutadans, que eixirà des de l’Hospital de Gandia i recorrerà la ciutat.

EUPV-LA UNITAT-VERDS CONVOCARÀ EL DIA DE LA VAGA GENERAL A LA CIUTADANIA DE GANDIA A UNA CONCENTRACIÓ DAVANT DE L'AJUNTAMENT AMB EL LEMA "QUE NO ET FACEN PAGAR LA CRISI".

Esquerra Unida-la Unitat-Verds ha anunciat que convocarà una concentració amb el lema “A Gandia, que no et facen pagar la crisi” davant de l’Ajuntament de Gandia pel proper dia 29 de setembre a les 12.00 h amb motiu de la vaga general. La formació anima a la ciutadania i a la societat civil a participar de la vaga i la convocatòria de concentració per reclamar:

  • Per la retirada d'una reforma laboral que no servirà per crear ocupació, facilita i abarateix l'acomiadament i reforça el poder empresarial per modificar unilateralment les condicions de treball. Generalitza el contracte de treball pel qual poden acomiadar al treballador pagant 33 dies per any, en compte de 45. A més, el FOGASA subvencionarà públicament l’acomiadament.
  • No a la congelació de pensions que afectarà a 3 de cada 4 pensionistes. Les pensions mitges actuals ja són molt baixes. Mai des de 1976 s'havien congelat les pensions. La congelació de les pensions suposa la primera vulneració dels Acords del Pacte de Toledo.
  • Per una nova política fiscal, que reforce l'estructura d'ingressos de l'Estat, recuperant impostos suprimits i apostant per una major recaptació basada en la progressivitat fiscal.
  • No a la privatització i bancarització de les Caixes d’Estalvi.
  • No al retard de l’edat de jubilació.

Dintre d’una sèrie d’actuacions que Esquerra Unida-la Unitat-Verds té previst realitzar a Gandia per a informar als ciutadans i ciutadanes sobre els motius de la vaga i exigir al govern socialista la retirada de les mesures antisocials de caire neoliberal que ha aprovat per afavorir als bancs i a les multinacionals, el proper divendres dia 10 de Setembre, a les 11:30, Esquerra Unida-la Unitat-Verds té previst realitzar una “Marxa per la Vaga” a Gandia. Aquesta marxa, eixirà des de l’Hospital Sant Francesc de Borja i té previst recórrer la ciutat repartint informació als ciutadans i ciutadanes de Gandia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada