divendres, 4 de març del 2011

Esquerra Unida considera que la ronda de circumval•lació exemplifica 15 anys de deixadesa del PP de Tavernes

La candidata d’EUPV, Karina Vercher, denuncia que amb tota probabilitat molts veïns de Tavernes estan sotmesos a nivells de soroll i de contaminació superiors als que marquen la legislació valenciana i europea.

Esquerra Unida de Tavernes de la Valldigna ha proposat obrir un debat seriós per part de tots els partits polítics de Tavernes per a fer-li arribar a la Generalitat Valenciana que la Ronda de Circumval·lació és un projecte necessari per a poder planificar el futur desenvolupament urbanístic de Tavernes i millorar la qualitat ambiental i la qualitat de vida del municipi i, especialment, el de les vies més transitades coma ara el carrer Sant Antoni, la Gran Via Germanies o l’Avinguda de la Valldigna.

Per a Esquerra Unida el fet que en 2011 el projecte de la ronda de circumval·lació estiga en el mateix estat que ara fa 10 anys o que en les darreres eleccions de 2007 en les que el PP va prometre que la ronda s’acabaria durant la present legislatura, exemplifica perfectament, al seu entendre, la deixadesa del PP durant els 15 anys que duu al capdavant del govern municipal de Tavernes.

La candidata d’EUPV, Karina Vercher, ha advertit que amb tota probabilitat molts veïns de Tavernes estan sotmesos a nivells de soroll que superen clarament els nivells sonors mitjos “objectiu” establerts per la Ley 7/2002, de 3 de desembre, de la Generalitat Valenciana, de Protecció contra la Contaminació Acústica. Caldria encarregar un estudi complet sobre els efectes del tràfic, però està clar que l’actual situació fa pensar que ens podem trobar davant un greu problema de salut pública.


Per a la candidata de la formació d’esquerres, es tracta, per tant d’un problema de gestió i d’interès públic que res té a veure amb postures partidistes i que per tant, deuria ser resolt per consens i amb rapidesa i diligència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada