dissabte, 26 de febrer del 2011

Esquerra Unida proposa reduir en 68.000 euros la partida de sous i dietes dels regidors en el pressupost d’enguany

La candidata d’EUPV, Karina Vercher, considera que la reducció d’aquests 68.000 euros que afectarien al govern i a l’oposició deurien destinar-se a serveis socials i educació.
 

Esquerra Unida de Tavernes de la Valldigna ha proposat reduir en 68.000 euros l’import total de 253.154 euros destinats a sous de l’equip de govern i a dietes dels regidors consignats en els pressupostos de 2010 aprovats pel PP. A aquesta xifra cal afegir els més de 26.000 euros que l’Ajuntament de Tavernes dedica al personal eventual de confiança o personal de designació política.
 
Concretament, Esquerra Unida proposa reduir en un 25 % euros la partida de 153.154 euros destinada al sou de l’alcalde i els regidors del PP i un altre 25% a la partida de 120.000 euros destinada a dietes dels regidors de tots els partits polítics. Esquerra Unida, ja va denunciar que amb prou més de 1500 valleros en l’atur, l’alcalde de Tavernes més de 7 milions de les antigues pessetes (42.000 euros) a l’any.

En este sentit, la candidata d’EUPV, Karina Vercher, considera que si la classe polítca de Tavernes es vol guanyar el respecte dels ciutadans, una reducció de dietes i sous d’un 25 % demostraria que la gent que està en política és conscient de la duresa amb la qual la crisi actual està afectant a la gent. “Si els ingressos de l’ajuntament disminueixen per motiu de la crisi també és lògic que disminueixquen els ingressos dels càrregs polítics” ha recalcat Karina Vercher.


Finalment, la candidata de la formació d’esquerres ha realitzat una crida a PP, PSOE, i BNV a donar exemple a la ciutadania a posicionar-se al costat d’Esquerra Unida i aprovar aquesta proposta de reduir en un 25 % la partida de dietes i sous, reducció no partidista, ja que afectaria per igual a govern i oposició i ha afegit que els 68.000 euros deurien destinar-se a serveis socials i educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada